CSS “Nicu Gane” participă la turneul final al Campionatului Național de Volei – Divizia cadeți

Municipiul Baia Mare găzduiește în perioada 7-11 mai, turneul final al Campionatului Național de Volei – Divizia cadeți.

Printre cele opt echipe calificale în faza finală se află și cea a Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane”. Fălticenenii participă la competiție cu o echipă tânără (jucători cu 2-3 ani mai mici ca și vârstă față de competitori), iar calificarea în ultima etapă este un obiectiv depășit pentru sportivii pregătiți de Marius Stan.

“Cadeții au reușit un turneu bun și s-au autodepășit. Am avut ca obiectiv turneul semifinal și iată că am ajuns în finală. Așteptările pentru turneul final se leagă de experiența pe care voleibaliștii o pot acumula în disputele cu puternicele echipe din Constanța și Baia Mare, echipe văzute ca favorite la câștigarea titlului național”, a precizat Marius Stan.

Lotul CSS “Nicu Gane”care a făcut deplasarea la Baia Mare este format din jucătoriii: Teodor Călugărița, David Miron, Alexandru Albu, Denis Hoza, Cosmin Cernăuțean, Cristian Frîncu, Costin Parasca Pricop, Marian Mucilenița, Monga Gabriel și Vrabie Richard.

Programul echipei CSS Nicu Gane, în seria a II a:

CSS Toplița – CSS Nicu Gane (miercuri, 7 mai, ora 15.00)

Tomis Constanța – CSS Nicu Gane (joi, 8 mai, ora 15.00)

CSS 2 Baia Mare – CSS Nicu Gane (vineri, 9 mai, ora 13)

În Seria I concurează pentru cele două locuri care asigură prezența în semifinale echipele: CTF Mihai I București, CNNT Craiova, LPS Bihorul Oradea și CSS LAPI Dej.

Falticeni-css-nicu-gane-cadeti2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.