Festivitatea de premiere a Campionatului instituțiilor de învățământ ale MAI

Miercuri, 30 aprilie, începând cu ora 12.00, la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni s-a desfășurat festivitatea de premiere, în încheierea Campionatului instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

În prezența reprezentanților comunității locale, sponsorilor și colaboratorilor au fost înmânate premiile, diplomele și medaliile celor mai merituoși elevi și studenți.

Clasamentul general pe echipe a situat pe locul I Academia de Poliție „Al. I. Cuza” București, Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina pe locul al II-lea și Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea – locul al III-lea, urmate de Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, Școala de Subofițeri Pompieri și de Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj.

Campionatul a fost organizat de Biroul Coordonare Activități Sportive din Centrul Cultural al MAI și Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava și Asociația „C.S. Șomuz” Fălticeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.