Artistul plastic fălticenean Alexandros Karciukas va fi prezent în cadrul unei expoziții organizată la București

În perioada 24-28 iunie, artistul plastic fălticenean Alexandros Karciukas va fi prezent cu 15 lucrări în cadrul unei expoziții de grup care va fi organizată la București.

Lucrările semnate de Alexandros Karciukas, vor fi expuse în cadrul „ERES Conference 2014”, eveniment organizat de Societatea Română de Analiză Economico-Financiară (Departamentul de Evaluare și Analiză Economico-Financiară), Academia de Studii Economice București, Fundația Culturală Criterion și la care vor participa aproximativ 300 de invitați – doctoranzi și oameni de afaceri din întreaga lume.

Anul trecut, în luna septembrie, la deschiderea Festivalului Internațional de Teatru „Grigore Vasiliu Birlic”, Alexandros Karciucas a vernisat prima expoziție personală de acuarelă, „Lumini și umbre”, în cadrul căreia a primit aprecieri din partea criticilor de artă. La începutul acestui an, Alexandros, s-a remarcat în rândul tinerilor artisti din lume după participarea la Concursul Mondial de Acuarelă organizat de revista „The Art of Watercolor” din Franța, impresionând juriul cu picturile „Seară ploioasă la Milano" și „Plimbare prin Veneția”.Lucrări de-ale sale, atât în acuarelă, cât și icoane, se află în colecții particulare din țară și străinătate (Canada, Israel, Grecia, Italia, Australia), dar și în colecțiile unor mari actori, precum Vladimir Găitan și Medeea Marinescu.

Invitația pentru a participa la „ERES Conference 2014” a venit de la Fundația Culturală Criterion, care promovează tinere talente și artiștii de perspectivă.

“Voi expune alături de alți cinci artiști, fiecare cu câte 15 lucrari, având ca subiect clădiri și străzi din București dar și din alte orașe. Lucrarile vor fi expuse la ASE, Palatul Parlamentului și Muzeul Național de Artă (Sala Auditorium)” ne-a declarat Alexandros Karciucas.

Expoziția de artă plastică se încadrează în proiectul “Real -Estate and Art”, ca eveniment distinct în programul conferinței. Vernisajul urmează să aibă loc pe 24 iunie la ASE.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.