S-a încheiat etapa eliminatorie desfăşurată la Centrul Zonal Fălticeni

Luni, 11 august, la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni a fost organizat Centrul zonal de selecţie pentru 54 de candidaţi care s-au înscris în a treia serie din prima etapă, susţinerea probelor eliminatorii, a concursului de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

         Candidaţii din zece judeţe repartizate Centrului zonal Fălticeni (Bacău, Botoşani, Covasna, Galaţi, Harghita, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, Vrancea) au susţinut evaluarea psihologică, examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice.

         La prima serie desfăşurată în 24 aprilie au participat 12 candidaţi, iar la cea de-a doua, desfăşurată în 14 iunie, au participat aproximativ 60. Patru candidaţi care nu au promovat proba de verificare a aptitudinilor fizice în seriile anterioare s-au înscris pentru o nouă susţinere a acesteia în a treia serie.

Aşa cum am aflat de la cpt. Irina Airinei, purtătorul de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, rezultatele etapei I de selecţie vor fi comunicate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, unde candidaţii vor susţine proba de cunoştinţe pe data de 10 septembrie 2014.

În baza prevederilor Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 30/ 2014 pentru aprobarea metodologiei de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, sesiunea 2014 şi a Dispoziţiei Directorului General al Direcţiei Generale Management Resurse Umane nr. II/ 519 din 07.04.2014 la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni s-a organizat Centrul zonal de selecţie Fălticeni pentru candidaţii din judeţele Bacău, Botoşani, Covasna, Galaţi, Harghita, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, Vrancea.

Alte centre zonale au fost organizate în Boldeşti la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" şi în Cluj Napoca la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.