Doi falticeneni pe podium la a V-a ediţie a Trofeului “Steel Man”

Clubul sportiv “Steel Man” din Târgu Neamţ,  la care sunt legitimaţi şi sportivii fălticeneni Cătălin Lemne şi Vasile Stoica, a organizat în perioada 7-8 noiembrie 2014, a V-a ediţie a Trofeului “Steel Man” la Culturism, Fitness, Bikini fitness, Bodybuilding clasic, Men’s Physique și Skandenberg.

La competiţia organizată de Mosor Gligor, preşedintele Clubul sportiv “Steel Man” şi care l-a avut ca prezentator şi jurat pe cunoscutul sportiv Radu Valahu, au participat  in jur de 100 de sportive, 30 dintre aceştia fiind cei mai buni practicanţi ai culturismului, fitnessului, bodybuildingului şi skandenbergului din România, concursul ridicându-se astfel la un înalt nivel de performanţă.

Valoarea fălticeneanului Cătălin Lemne a fost reconfirmată şi în această competiţie, Cătălin obţinând primul loc la categoria Bodybuilding clasic, seniori, 175 cm, şi locul doi în finala Open (finală câştigată de un sportiv din Târgu Mureş).

Al doilea fălticenean, Vasile (Alin) Stoica, a avut la rândul său două clasări pe podium: locul doi la Bodybuilding clasic şi locul 2 la Culturism, +70 kg (seniori).

Falticeni-premiere_steel_man_tg_neamt 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.