“Shoe Box – Cadoul din cutia de pantofi”, s-a derulat şi la Fălticeni

Elevii de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni s-au alăturat campaniei Shoe Box – Cadoul din cutia de pantofi. Un grup de tineri inimoşi au iniţiat acţiunea la nivelul liceului, informându-şi colegii despre felul în care aceştia pot aduce un zâmbet pe chipul unui copil nevoiaş.

„Am anunţat în şcoală în ce constă această acţiune, apoi am strâns pachetele, în care fiecare a pus ce a putut, după care, timp de două zile, pe 15 şi 16 decembrie, le-am oferit unui număr de 15 familii cu copii, din municipiul Fălticeni. În desfăşurarea acţiunii am avut sprijin din partea Serviciului Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Fălticeni, care ne-a indicat familiile cu situaţie financiară precară. Apoi am mers la fiecare din acestea şi am dăruit cadourile, care au constat în jucării, dulciuri şi haine. Bucuria de pe chipurile celor care au primit pachetele ne-a făcut să înţelegem că dăruind putem face pe cineva fericit”, ne-a pus Patricia Haidău, una dintre coordonatoarele acţiunii.

Am aflat că tinerii de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” au fost generoşi şi uşor de convins pentru participa la această acţiune. Mesajul transmis de aceşti tineri este acela că “pentru a fi fericit tu însuţi, fă-l să zâmbească pe cel de lângă tine”. Din grupul de acţiune  au făcut parte Patricia Haidau, Alexandra Şoldăneacu, Lorena Saviuc, Miruna Trifan, Iustin Buculei, Răzvan Conţu, Dumitriţa Tudora şi Bianca Arsintescu.

În distribuirea pachetelor, tinerii au fost sprijiniţi de conducerea instituţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.