Tenis de masă, Cupa “Moş Craciun” 2014

Sâmbătă, 20 decembrie 2014, în sala de sport “Gabriel Udişteanu” de la baza sportivă “Nada Florilor” din Fălticeni se desfăşoara meciurile de tenis de masa din cadrul celei de-a şaptea ediţii a Cupei Moş Craciun, turneu din circuitul AmaTur România.

Competiţia începe la ora 9,00 şi are prevăzute întreceri la categoriile open, amatori, copii I-IV şi copii V-VIII, în sistem grupe inferioare, grupe superioare şi partide eliminatorii, jucate 3 din 5 seturi.

Pentru primii clasaţi la fiecare categorie sunt pregătite medalii, diplome, seturi de 3 mingi Butterfly şi cadouri surpriză făcute de Moş Crăciun prin tragere la sorţi.

“Acest concurs de sfârşit de an se doreşte o sărbătoare pentru toţi amatur-iştii din zonă. În acest scop organizăm şi tombola devenită deja tradiţionala, la care se vor câştiga prin tragere la sorti: 1 lemn off, fabricat de Levi; 2 tricouri Li Ning; 4 tricouri Deichmann; 2 seturi de mingi Donic 3*; 2 seturi de mingi Butterfly 3*. Vor mai fi şi câteva premii speciale”, ne-a declarat Cătălin Cozma, unul din organizatorii competiţiei.

Taxa de participare este 25 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii, din care 2 lei/participant vor fi transferaţi în contul AmaTur. Numarul de locuri este limitat la 36 persoane pentru turneul open, respectiv la 60 de persoane pentru categoria amatori şi 16 echipe la dublu, fiecare echipă fiind formată dintr-un open-ist şi un amator sau doi amatori.

Concursul este organizat de ACS Şomuz Fălticeni cu sprijinul Primăriei Municipiului Fălticeni, Consiliului Judeţean Suceava şi DJTS Suceava.

securedownload

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.