Lucruri magice la Atelierul de Vise

Pentru a veni în întâmpinarea dorinţei de manifestare artistică, estetică şi plastică a celor mici în perioada vacenţei de iarnă, două profesoare de arte plastice şi un artist plastic şi-au propus stimularea unor aptitudini şi a unor deprinderi creative copiilor, oferindu-le celor mici oportunitatea de a lucra în echipă, într-un ambient festiv, sub îndrumarea unor specialişti, în cadrul Atelierului de Vise.

Atelierele se adresează preşcolarilor mari şi elevilor din ciclul primar şi gimnazial, participanţii putând păstra micile lor “opere de artă” pentru a le pune în bradul de Crăciun.

„Pentru că a început vacanţa de Crăciun, şi e perioada colindelor şi a cadourilor, noi, Profesorii de Fericire, nu putem sta în contemplaţie şi mai organizăm o întâlnire. Este foarte important să te trezeşti cu gura până la urechi pe data de 22 Decembrie 2014, deoarece ştii foarte bine că o să vii împreună cu copilul tău la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni, între orele 11,00 şi 15,00. La Atelierul de Vise se întâmplă lucruri magice, cam aşa ca sclipiciul multicolor sau ca praful de stele. Orice copil este binevenit să se bucure alături de noi, (prof. Anca Şoldanescu, Mihaela Matei şi prof. Oana Cepoi) în timp ce va realiza o decoraţiune pentru Crăciun în tehnica Origami, în timp ce va picta un obiect textil pe care îl poate aduce de acasă sau în timp ce va fi pictat pe faţă cu un model unic, ales cu grijă chiar de copii, din grămezile de idei. Va aşteptăm cu drag”, ne-a declarat Mihaela Matei, artist plastic.

Materialele sunt puse la dispoziţie de organizatori iar intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.