Preşcolarii s-au întâlnit cu poliţiştii pentru a-i felicita de ziua lor

Ziua Poliţiei Române a fost marcată, miercuri, 25 martie, de angajaţii Poliţiei Municipilui Fălticeni printr-o  şedinţă festivă la care au participat primarul Cătălin Coman, poliţiştii din cadrul tuturor structurilor,  reprezentanţi ai instituţiilor publice din municipiu, Şcolii de Subofiţeri Jandrmi “Petru Rareş” Fălticeni. Printre invitaţi s-au numărat preşcolarii din grupa mare „Campionii” de la Grădiniţa cu Program Normal „Lizuca” Fălticeni, care au venit împreună cu educatoarea Doiniţa Balan.. Micuţii au dorit, astfel, să le mulţumească oamenilor legii, care în ultimele luni i-au învăţat regulile de circulaţie, dar şi să le demonstreze că şi-au însuşit toate cunoştinţele din domeniu. De la începutul anului şcolar preşcolarii au învăţat care sunt principalele reguli de circulaţie rutieră şi ce trebuie să facă pentru a nu deveni victimele unor accidente rutiere. Dacă, până acum, micuţii au fost cei care au avut parte de toată atenţia oamenilor legii, ieri, cei mai mici participanţi la trafic au pregătit pentru poliţişti mai multe surprize, prin care au ţinut, pe de o parte, să demonstreze că au cunoştinţe rutiere, iar pe de altă parte, să îi felicite pe poliţişti de Ziua Poliţiei Române. În deschiderea şedinţei, copiii au recitat şi interpretat cântece compuse chiar de ei, legate strict de eveniment, iar la final au înmânat comandantului unităţii, comisarul şef Remus Ceparu, o diplomă de onoare semnată de toţi copiii din grupă

Pentru prestaţia lor, preşcolarii au fost felicitaţi de poliţişti primind aplauze atât pentru originalitatea versurilor şi a interpretării cât şi pentru modul inedit de-ai felicita de ziua lor pe cei care prin eforturile depuse în apărarea legii, le sunt prieteni.

“Poliţia Română reprezintă siguranţă şi securitate pentru cetăţeni, a afirmat, viceprim-ministrul şi ministrul pentru securitate naţională, Gabriel Oprea, dar  noi zicem că ne sunt şi parteneri în educaţie. De aceea ne-am gândit ca astăzi, de ziua lor, să-i felicităm într-un mod inedit. Preşcolarii grupei au compus poezii şi cântece şi au confecţionat o Diplomă de onoare pentru polţişti, urându-le şi tradiţionalul <La mulţi ani!>. Motivul pentru care am ales să ne implicăm este foarte simplu şi de multe ori un gest mic are rezultate mari. Am considerat un moment propice acest eveniment de a le mulţumi pritenilor şi partenerilor noştri pentru eforturile depuse în slujba educaţiei”, ne- a declarat educatoarea Doiniţa Balan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.