Echipa de minivolei a CSŞ „Nicu Gane” în finala competiției de la Dej

În perioada 18-19 aprilie s-a desfăşurat la Dej turneul din faza semifinală a Campionatului naţional de minivolei masculin, competiţie la care a participat şi echipa de minivolei a CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni. Voleibaliştii de la CSŞ „Nicu Gane” au întâlnit în seria a IV-a CSŞ LAPI Dej (gazda competiţiei), CSŞ Blaj şi CSŞ Botoşani.

Cu trei victorii din trei meciuri, elevii pregătiţi de antrenoarea Diana Floriştean au ocupat primul loc în serie. CSŞ „Nicu Gane” s-a calificat în turneul final după ce a învins la Dej pe CSŞ LAPI Dej cu 3 – 1, pe CSŞ Blaj cu 3 -0 şi pe CSŞ Botoşani cu 3-1 şi au câştigat Seria A (Grupa Moldova) din cadrul campionatului naţional de minivolei băieţi, obţinând 12 victorii în cele 12 jocuri disputate, asigurându-şi un loc meritat în semifinală.

“Dorim să jucăm în finală şi ne mai dorim foarte mult ca finala să fie găzduită de Municipiul Fălticeni, mai ales că anul trecut am demonstrat că putem găzdui o astfel de finală în cele mai bune condiţii.  CSŞ «Nicu Gane» este o echipă omogenă, cu jucători bine pregătiţi. Visul nostru este să căştigăm turneul final care va fi organizat în perioada 15 – 17 mai”, ne-a spus antrenoarea Diana Floriştean.

Lotul echipei de minivolei băieţi pentru turneul final este format din jucătorii: Gabriel Albu – căpitan, Cosmin Tanasă, Alexandru Onofrei, Ştefan Buta, Sebi Toader, Robert Borlache, Mihnea Moşneagu, Ştefan Stan, Paul Chelaru, Silviu Dobre, Tudor Cernăuţean, Paul Cojocaru.

Anul trecut CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni a câştigat Campionatului naţional de minivolei masculin devansând în finala pentru locurile 1 – 2 pe CSŞ Lapi Dej cu 3 la 2, pe seturi 25 la 17, 25 la 11, 15 la 25, 23 la 25 şi, 15 la 12.

Celelalte trei serii ale turneului semifinal s-au desfăşurat la Buzău, Brăila şi Ocna Mureş, în faza finală a competiţiei calificându-se echipele clasate pe primele două locuri în serie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.