În Fălticeni se implementează sistemul de plată a parcării prin SMS

Primăria Municipiului Fălticeni anunță implementarea sistemului de plată a parcării prin SMS. Șoferii pot utiliza de joi, 1 octombrie 2015, sistemul TPark® de plată a parcării prin SMS de pe orice telefon mobil, în două zone din municipiul Fălticeni: Bulevardul Revoluției şi Strada Sucevei.
Taxa de parcare poate fi achitată pentru o oră și respectiv o zi. Astfel, pentru o parcare de 60 minute, se va expedia un mesaj la numărul 7420 cu textul 391 NUMĂR MAȘINĂ. SMS-ul va fi taxat cu 0,25€ + TVA. Șoferii care doresc să plătească parcarea pentru o zi trebuie să trimită un SMS la numărul 7420 cu textul 390 NUMĂR MAȘINĂ. Mesajul va fi taxat cu 1,10€ + TVA.
În fiecare din cele două cazuri, utilizatorul va primi un SMS de confirmare a plății, în care vor menționate tariful și durata de valabilitate a parcării. Este foarte important pentru șoferi să rețină că lipsa SMS-ului de răspuns înseamnă neplata parcării.
Conducătorii auto au la dispoziție aplicația SMS Parking România pentru smartphone, Android, iOS și Windows Phone prin intermediul căreia pot opera plata parcării prin SMS fără a mai memora numere sau coduri în 18 orașe din țară.
Orarul  parcărilor publice cu plată din Municipul Fălticeni, aprobat de Consiliul Local, este de luni până sâmbătă, între orele 08:00-18:00. În afara acestui interval, parcarea este gratuită.
Sistemul TPark de plată a parcării prin SMS este disponibil pentru utilizatorii rețelelor de telefonie DIGI, Orange, Telekom și Vodafone. SMS-ul de comandă este taxat suplimentar în rețeaua Orange cu 0,05€+TVA.
plata parcarii prin sms in falticeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.