Dortmund– o nouă destinație de la Suceava, a doua spre Germania!

Începând din 3 August 2020, compania aeriană Wizz Air va opera zborul direct Dortmund – Suceava, în fiecare zi de Luni și Vineri. Aeronavele Airbus A320 vor ateriza de la Dortmund la 16:10 și vor decola de la Suceava la 16:40.

Suceava beneficiază, astfel, de o nouă conexiune către cel mai mare oraș din Regiunea Ruhr, un excepțional centru administrativ, comercial și educațional. Clasificat ca Node City, Dortmund este axat pe înalta tehnologie și digitalizare, logistică și tehnologie biomedicală, reprezentând în același timp o destinație turistică, de shopping, precum și de recreere și sportivă.

La mai puțin de 300 km distanță de Bruxelles, Amsterdam și Luxembourg, Dortmund are accesibilitate spre toate tipurile de transport și infrastructură, astfel că pasagerii din aria de captare a Aeroportului ”Ștefan cel Mare – Suceava” vor avea o nouă posibilitate de călătorie, atât din punct de vedere turistic, cât și pentru business, dar mai ales pentru cei care lucrează în această Regiune.

Biletele de călătorie sunt disponibile deja pe website-ul companiei aeriene.

Compania Wizz Air a anunțat că începând din luna iulie va opera zboruri de pe Aeroportul Suceava şi către Cipru, la Larnaca. Zborurile vor începe să fie operate începând cu data de 10 iulie 2020, în zilele de luni și vineri.

Din data de 20 Iulie 2020, compania aeriană WIZZ AIR va deschide şi zborul direct Suceava – Viena cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri. Aeronavele Airbus 321 vor ateriza de la Viena la 21:20 și vor decola la 21:55.

Biletele de călătorie pentru Viena,  Dortmund şi Larnaca sunt disponibile deja pe website-ul companiei aeriene.

Wizz Air mai operează de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava zboruri către Anglia, în Londra, Italia, la Roma, Milano și Bologna, în Germania, la Memmingen, și în Austria, la Viena.

Zborurile Suceava – București, sunt operate de Tarom, zilnic câte două zboruri, cu excepţia zilei de sâmbătă când este programat un singur zbor, dar pentru o corectă informare, în această perioadă trebuie să consultaţi orarul de zbor de pe pagina de internet a companiei, www.tarom.ro.

Hurghada, Antalya, și Monastir au rămas şi în cursul acestei veri destinații charter pentru turiștii care vor opta pentru îmbarcarea de pe aeroportul de la Suceava, dar deocamdată nu se cunosc datele începând cu care vor fi operate aceste zboruri de Air Bucharest (Hurghada şi Antalya), Corendon Airlines şi Atlasglobal (AntalyaT), şi prin compania tunisiană Jasmin Airways spre Monastir .

 

„Prin NOTAM-ul emis de ROMATSA în dimineața zilei de 17 Iunie 2020, s-a dispus suspendarea zborurilor din și spre mai multe state europene, printre care Italia, Marea Britanie și Turcia, state cu care Aeroportul ””Ștefan cel Mare – Suceava” are conexiuni aeriene directe, programate prin curse regulate sau charter.

Dacă una din țările menționate mai sus va avea indicele de risc sub 5 cazuri noi/1 milion de locuitori, atunci aceasta va intra pe lista verde actualizată săptămânal de Institutul Național de Sănătate Publică, iar zborurile vor putea fi reluate în siguranță.

La acest moment, de la Aeroportul Suceava se mențin zborurile spre Otopeni și Memmingen. Vă rugăm să verificați corespondența electronică utilizată la achiziționarea biletelor de călătorie, prin intermediul căreia operatorul aerian vă transmite statusul călătoriei dumneavoastră!”, se precizează pe pagina de internet a Aeroportului Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.