Tablete dăruite elevilor cu rezultate bune la învăţătură

Membrii Clubului Rotary din Fălticeni au donat, în cadrul campaniei „Cu tine, On line”, unui număr de 40 de elevi din urbea de pe Şomuz, cu rezultate bune la învăţătură, dar care provin din familii cu situaţie financiară mai delicată, tablete cu abonament la internet.

„Sfârşitul de an şcolar e un moment prielnic pentru a recompensa efortul celor care nu au renunţat la educaţie nici măcar atunci când vremurile au fost potrivnice.

Elevi merituoşi, dar cu o situaţie financiară care le-a îngreunat procesul de învăţare online au fost răsplătiţi de Rotary Club Fălticeni pentru perseverenţa lor. Un număr de 40 de tablete, dotate cu internet mobil, au fost donate de membrii clubului. Acestea vor facilita în următorii ani accesul elevilor la informaţii, dar şi la eventualele activităţi şcolare desfăşurate online. Cei care vor să ofere o mână de ajutor în realizarea proiectului «Cu tine, On line» prin «adoptarea» unui abonament, pot dona bani în contul RO 21 BTRL RON CRT 052 220 1301 sau accesând https://mpy.ro/1bkbgaer” a precizat Clubului Rotary din Fălticeni.

Au fost selectaţi elevi cu medii peste 8, atât de la şcolile gimnaziale, cât şi de la cele trei colegii din municipiu.

Noile dispozitive, care le permit copiilor să participe la sistemul de învăţământ online şi în viitor, dar şi pentru a-şi îmbunătăţi cunoştinţele acumulate, au fost înmânate în prezenţa directorilor unităţilor de învăţământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.