Festivalul UNTOLD din acest an se va ține pe Youtube

Organizatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, le oferă și în acest an fanilor o surpriză plăcută, în perioada 30 iulie – 2 august 202. În cele patru zile în care sute de mii de oameni ar fi trebuit să fie la Cluj-Napoca şi în această vară. Organizatorii UNTOLD își doresc să le ofere fanilor momente inedite şi o experiența unică, plină de magie, pe care o așteaptă, în fiecare an, sute de mii de fani din întreaga lume și  să îi aducă împreună, chiar dacă în mediul virtual, cu cei mai buni artiști care au urcat în ultimii cinci ani pe scena principală a festivalului.

„Cele mai intense experiențe și cele mai frumoase povești, trăite și scrise împreună, în ultimii 5 ani la UNTOLD vor fi celebrate în perioada festivalului – 30 iulie – 2 august 2020. În acest an, cele 4 nopți pline de magie se vor petrece în mediul virtual, unde fanii vor simti din nou spiritul de festival și vor putea dansa împreună pe vibrația speranței, a prieteniei și a dragostei”, au precizat organizatorii UNTOLD

Videoclipurile cu Armin Van Buuren, Afrojack, Hardwell, Timmy Trumpet, Scooter și alți DJ faimoși vor fi difuzate între 30 iulie-2 august, adică în perioada în care fanii trebuiau să se bucure pe viu de cei mai mari artiști ai planetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.