841 de candidaţi suceveni au participat la Concursul de ocupare a posturilor didactice vacante din învăţământul preuniversitar

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, la proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în 5 centre de examen, s-au prezentat 841 de candidaţi (92,72%) din cei 907 candidaţi înscrişi. Un număr de 42 candidaţi s-au retras de la această probă din motive personale (35) şi medicale (7), iar 3 candidaţi au fost eliminaţi din examen.

În total, din judeţul Suceava au fost transmise spre centrele de evaluare 796 de teze. ISJ Suceava menţionează că toţi candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2020-2021.

Subiectele şi baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, la ora 15:00, de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 4 august, iar contestaţiile pot fi depuse în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00, în timp ce rezultatele finale se vor afişa în data de 11 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.