JYSK a deschis un magazin şi în Fălticeni

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, continuă expansiunea în România și inaugurează un nou magazin în Fălticeni, în strada Plugari, FN. Cu o suprafață totală de 1327 m2, JYSK Fălticeni este cel de-al 89-lea magazin pe care JYSK în deschide în România şi al treilea din judeţul Suceava.

“Expansiunea este parte din ADN-ul JYSK încă de la înființarea companiei noastre, în 1979. Ne dorim să fim cel mai răspândit lanț de retail, iar planurile noastre de expansiune continuă, chiar dacă trecem printr-o perioadă neobișnuită. În luna august avem planificate trei deschideri noi de magazine, prima fiind pe 6 august, când inaugurăm JYSK Fălticeni. Pentru JYSK, fiecare deschidere este un motiv de sărbătoare. Având în vedere perioada prin care trecem însă, vom marca deschiderea printr-o săptămână de oferte excelente, în locul unui eveniment de deschidere. Clienții din Fălticeni care doresc să ne cunoască și să se bucure de ofertele noastre speciale de deschidere o pot face timp de o săptămână.

Ca și în restul magazinelor noastre, am implementat toate măsurile de prevenție pentru a evita răspândirea coronavirusului și pentru ca angajații și clienții noștri să se simtă în siguranță în magazin. ”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

În oferta specială de deschidere valabilă în magazinul JYSK Fălticeni sunt incluse reduceri de până la 75% la peste 2000 de produse, printre care mobilier de interior, prosoape, perne, plăpumi, saltele și saltele superioare, lenjerii de pat, corpuri de iluminat și obiecte decorative. Oferta specială de deschidere este valabilă între 6 și 12 august 2020.

JYSK Fălticeni va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

 “Echipa magazinului JYSK Fălticeni a muncit mult în ultimele săptămâni pentru a pregăti noul magazin. Acum, toți colegi sunt nerăbdători să îi primească pe clienți și să le ofere informații utile, astfel încât clienții să poată alege cele mai potrivite produse pentru casele lor. Cu siguranță, mulți locuitori din Fălticeni ne cunosc deja și ne-au vizitat magazinele din Suceava. Ne bucurăm că acum suntem mai aproape de ei și îi așteptăm atât pe cei care au mai fost în magazinele JYSK, cât și pe cei care nu ne cunosc încă, să viziteze noul magazin din Fălticeni”, a spus Liviu Apreotesei, District Manager JYSK Fălticeni.

Clienții care vor vizita magazinul JYSK Fălticeni vor găsi aici și noua colecție de textile pentru casă, care a ajuns în toate magazinele JYSK și care include perne decorative, pături și covoare. Acestea au un design inspirat de cele trei trenduri ale toamnei 2020: Earthern Luxe, Vision și Legacy Lounge. Noua colecție include covorul SANDELTRE din bumbac și iută, cu aspect natural, rustic, covorul SOLROS țesut din bumbac 100%, pătura NATTLILJA realizată dintr-un material moale, cu lână, și perna deco multicoloră KAPRIFOL, cu un aspect vesel și plin de culoare.

Mai multe informații despre noul magazin și despre ofertele de deschidere găsiți aici: www.JYSK.ro/falticeni. Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe magazinul online www.JYSK.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.