Paşapoartele se plătesc doar la CEC Bank sau prin Ghiseul.ro

Începând cu data de 7.09.2020, plata contravalorii paşapoartelor electronice simple şi a paşapoartelor temporare se va efectua numai la casieriile unităţilor CEC Bank în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor, precum şi online prin Ghiseul.ro. Prefectura Suceava a anunţat că plata contravalorii paşapoartelor nu se va mai efectua la Trezorerie

Având în vedere prevederile OUG nr. 152/2020, activitatea de încasare a contravalorii paşapoartelor electronice simple şi a paşapoartelor temporare este preluată de Compania Naţională «Imprimeria Naţională» SA. Începând cu data de 2.09.2020, încasarea contravalorii paşapoartelor electronice şi a paşapoartelor temporare se face în conturile Companiei Naţionale «Imprimeria Naţională» SA, deschise la CEC Bank SA”.

Modalităţile de plată au fost modificate astfel: > în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor CEC Bank; > online prin Sistemul naţional electronic de plată (SNEP) Ghiseul.ro – în curs de operaţionalizare.

Prefectura Suceava a anunţat că documentele de plată emise anterior datei de 2.09.2020 rămân valabile pentru depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor, precizează sursa citată.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, în situaţia în care, în perioada 2.09.2020-6.09.2020, instituţiile prefectului vor încasa prin casieriile proprii şi/sau conturile deschise la trezorerie sumele reprezentând contravaloarea paşapoartelor, dovada plăţii astfel efectuate rămâne valabilă pentru depunerea cererii de eliberare a paşaportului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.