Academia SING și-a deschis porțile pe 1 octombrie 2020

Se organizează testări și înscrieri pentru cursuri de:

  • Canto clasic și menajare/întreținere a vocii;
  • Canto muzică ușoară;
  • Teoria muzicii;
  • Pian;
  • Chitară.

Academia SING reprezintă o alternativă modernă și durabilă în vederea pregătirii muzicale care acoperă o gamă importantă de profiluri și module adecvate vârstei sau nivelului de pregătire. Pe scurt, Academia SING este un concept nou care oferă publicului cursuri și lecții de canto și instrument. Acestea sunt destinate atât începătorilor cât și profesioniștilor de orice vârstă.

Scopul academiei constă în pregătirea elevilor pentru performanță, întreținerea vocii pentru cei care doresc perfecționare, dar și inițiere în deslușirea misterelor interpretării vocale și instrumentale pentru cei care sunt în căutarea unui nou hobby. Oferim, bineînțeles, asistență totală de predare și asimilare teoretică și practică, precum și suport tehnic și birotic atunci când este cazul.

”Din dorința de a crește nivelul muzical al interpreților și al auditoriului sucevean am implementat alături de colegii mei această îndrăzneață inițiativă. Venim cu ceva nou pentru Suceava, încercăm abordarea temei muzicale la un alt nivel. Programa este adaptata nevoilor fiecarui cursant, de la completarea studiilor la inițiere în domeniul muzical.

Vă punem la dispoziție o echipă de profesori tineri și totodată experimentați, angajați și colaboratori ai Filarmonicii de Stat ”Moldova” și ai Operei Naționale Române Iași, compozitori, dirijori, soliști, artiști și instrumentiști desăvârșiți care împreună adună peste 1000 de reprezentații artistice pe întreg mapamondul. Astfel, ne dorim ca prin cursurile oferite să contribuim la creșterea culturii muzicale și a patrimoniului imaterial din viața sucevenilor. Printre aceștia putem regăsi nume ca: Daniela Goria, Anita Karina Carabă, Alexandru Semeniuc, Ionuț-Vichentie Ilisoi, precum și alți colegi profesori.

Ce aducem nou? William Shakespeare  spunea: „Dacă muzica este hrana iubirii, cântați, dați-mi-o până la saturație.” Prin experiența profesorilor care activează în viața de zi cu zi la un nivel muzical ridicat și care își doresc să pună umărul la creșterea patrimoniului cultural nematerial în Suceava ne dorim revigorarea culturii muzicale în orașul reședință de județ.

Cursurile se vor ține la sediul din zona Centru, lângă Dom Polski – în spatele Bisericii ”Sfânta Înviere” – Trei Clopote din Suceava.

Pentru testări, informații și programări ne găsiți la numărul de telefon +40 743 880 485 sau pe adresa de e-mail singbucovina@gmail.com, precum și pe rețelele de socializare.

Președintele Asociației „Sing Bucovina” și membru fondator al Academiei SING,

prof. Ionuț-Vichentie Ilisoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.