Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează cursuri de formare profesională

Înscrierile se pot face pentru inițieri, specializări și perfecționări în meserii precum expert achiziții publice, manager de resurse umane, contabil, inspector în domeniul securității și sănătății în muncă și manager de proiect.

Înscrierile se fac în baza completării și transmiterii unui formular de înscriere pe adresa office@ccisuceava.ro. Lista completă a cursurilor de formare profesională organizate de CCI Suceava poate fi consultată la linkul http://ccisv.ro/content/cursuri-de-formare-profesionala/.

Se acordă și reduceri la taxa de înscriere, respectiv 10% pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ și Industrie Suceava, 10% pentru două  persoane din cadrul aceleiași firme sau instituţii, 15% pentru 3-4 persoane din cadrul aceleiaşi firme sau instituţii și 10% pentru participarea la al doilea curs. Plata taxei de curs se poate face integral sau în două tranșe.

Cursurile se desfăşoară la sediul CCI Suceava, cu respectarea tuturor prevederilor legale de combatere și prevenire a răspândirii bolilor și a distanțării sociale.

La finalizarea programelor de formare profesională se organizează un examen de absolvire, constând într-o probă teoretică de verificare a cunoștințelor și o probă practică care vizează evaluarea competențelor obținute de participant.

Atestarea finalizării programelor de formare profesională de către participanți va fi concretizată prin certificate de absolvire, certificate de Autoritatea Națională pentru Calificări, eliberate prin Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice și Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, însoțite de suplimentul descriptiv care atestă competențele dobândite. Certificatul de absolvire are recunoaștere internaţională dacă este tradus şi apostilat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.