Se poate ZOOMzăii din nou prin Cetatea de Scaun a Sucevei!

Dragi prieteni, vă anunțăm că și în acest an ZOOMzăim prin Cetatea de Scaun a Sucevei!
Continuăm dragi copii, și în acest an, până veți putea veni cu clasele la noi, proiectului educativ „ZOOM cu clasa la Cetatea de Scaun a Sucevei”.
De când a fost lansat acest proiect, aproximativ 500 de elevi din diferite județe ale țării au fost în ”excursie” la Cetatea de Scaun a Sucevei, doar că vizita s-a făcut din fața calculatorului, de acasă. Fiindcă a început școala, dar tot on-line, dorim să bucurăm copiii și să venim în sprijinul cadrelor didactice, care își pot planifica astfel o vizită virtuală la Cetate, cu întreaga clasă.
CE FACEM?
Cu ajutorul aplicației ZOOM, un muzeograf va ghida elevii prin încăperile cetății și va oferi, în timp real, informații inedite și răspunsuri rapide la întrebările participanților. Nu vă sfiiți, întrebați, poveștile cetății sunt de neuitat!
CUM VA FUNCȚIONA?
Desigur, puteți participa la acest gen de activitate descărcând și folosind aplicația Zoom.
Programarea este obligatorie, pentru a putea primi link-ul întâlnirii, precum și parola, cu care vă veți putea conecta.
La finalul vizitei on line, cadrele didactice vor primi materiale didactice (teste, rebusuri, fișe de lucru), cu care, prin joc și învățare, copiii să-și completeze cunoștințele nou dobândite.
CUM SE POT FACE PROGRAMĂRI?
Cadrele didactice interesate de acest mod de a descoperi tainele Cetății de Scaun a Sucevei împreună cu elevii, se pot programa la numărul de telefon 0784 – 275644, sau pe adresa noastră de email: cetate@muzeulbucovinei.ro . Veți primi un email de confirmare, care conține invitația pentru întâlnire și parola pentru a vă putea conecta.
Activitățile educaționale se desfășoară de luni până vineri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.