Lecții muzeale despre speciile de urs la Muzeul de Științele Naturii

La Muzeul de Științele Naturii din Suceava se va desfășura, în perioada 1-5 februarie 2021, Proiectul educațional Ziua Ursului.

„Dragi copii, preșcolari și elevi ai claselor I-IV, sunteți așteptați, în perioada 1 – 5 februarie 2021, la Muzeul de Științele Naturii, să învățăm împreună despre speciile de urs de pe mapamond și mediile lor de viață, despre ursul preistoric și fosilele care ne amintesc de acesta!
Toate lecțiile vor fi completate cu materiale audio-video și exponate din colecțiile muzelui. Vom face Top 10 cei mai mari urși, vom desena măscuțe de urs și ursuleți, vom citi ghicitori, povești și vom afla multe curiozități despre urși .
Lecțiile muzeale vor avea loc în fiecare zi în perioada 1-5 februarie 2021, de la 10.30-12.00 la Muzeul de Științele Naturii. Pentru fiecare zi se pot înscrie maxim 8 copii.
Pentru o bună desfășurare a activităților, vă rugăm să consultați fișa de înscriere și condițiile de participare postate de noi”, au precizat reprezentanții Muzeului de Științele Naturii din Suceava.
Înscrierile se pot face la telefonul muzeului 0230 213775, în fiecare zi, între orele 9-17, până la data de 29.01.2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.