La Colegiul „Nicu Gane” începe înscrierea elevilor în clasa a V-a, pentru anul școlar 2021-2022

Luni, 08.02.2021, va începe procesul de înscriere a elevilor în clasa a V-a, pentru anul școlar 2021-2022.
Dirigintele clasei a V-a va fi prof. dr. Daniela Anton (prof. de limba engleză), iar disciplinele Limba și literatura română și Matematica vor fi predate de prof. Maria Lemnariu, respectiv de prof. Alexandra Tumuleanu. Limba modernă 1 studiată va fi Engleza, iar pentru Limba modernă 2, părinții elevilor vor avea posibilitatea de a opta între Limba Franceză și Limba Germană. Opțiunile se vor realiza prin completarea fișei de înscriere.
Clasa a V-a va avea un efectiv de 25 de elevi.
Cererea de înscriere poate fi descărcată de pe site-ul www.nicugane.ro, secțiunea Gimnaziu, sau poate fi ridicată de la Secretariatul Colegiului. De asemenea, cererea poate fi completată, semnată, scanată și trimisă prin email la adresa: nicu_gane@yahoo.com. Părinții care vor alege varianta digitală de înscriere a copiilor, vor primi confirmare prin email.
Precizări suplimentare:
1. Limba Engleză va fi studiată de către toți elevii clasei a V-a în anul școlar 2021-2022;
2. În funcție de opțiunile părinților, se va studia, ca Limba modernă 2, disciplina dorită de majoritatea acestora;
3. În cazul în care vor exista mai multe cereri de înscriere decât numărul de locuri propus, se va susține o probă scrisă de evaluare a cunoștințelor la Limba și literatura română și Matematică, la o dată comunicată ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.