Noi restrictii la Vatra Dornei

La Vatra Dornei, incidență de 4,5 la mie, circulația interzisă după ora 20:00, magazinele se închid la 18:00

În municipiul Vatra Dornei au intrat, începând de duminică, 4 aprilie, noi restricții, după ce rata de infectare a ajuns la 4,50 de cazuri la mia de locuitori. Hotărârea a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență întrunit sâmbătă, 3 aprilie, în ședință extraordinară online. Iată restricțiile:

  1. a) se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 20:00 – 05:00;
  2. b) se instituie obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, să își organizeze și să își desfășoare activitatea în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 05:00 –18.00;
  3. c) se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport și/sau fitness.

Măsurile dispuse în baza prezentei hotărâri vor fi reevaluate de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la expirarea termenului pentru care acestea au fost adoptate.

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în localitățile din județul Suceava, prefectul județului, Iulian Cimpoeșu, a convocat în ședință extraordinară, în sistem on-line, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava care a adoptat pe 03 aprilie 2021, Hotărârea nr. 99.
Cele mai importante modificări:
▶Siret este în categoria de incidență 1,5 < /1000 locuitori.
▶Coșna este în categoria de incidență >3 /1000 locuitori.
▶Vatra Dornei este în categoria de incidență între 4 și 7,5/1000 locuitori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.