Examinarea pentru permisul de conducere categoria A se face din 16 aprilie

Conform unui comunicat de presă, Prefectura Suceava a stabilit, ca din data de 16 aprilie să înceapă examinarea cursanţilor de la categoria A în municipiul Suceava, urmând ca din luna iunie să înceapă examinarea pentru categoria A şi în restul municipiilor din judeţ.

Joi, 1 aprilie,  la Prefectura Suceava s-a desfăşurat, o întâlnire de lucru cu reprezentanţii şcolilor de şoferi, cu scopul de a găsi soluţii pentru persoanele care au susţinut proba teoretică şi cărora urmează să le expire dosarul. Din cadrul Instituţiei Prefectului au participat prefectul Iulian Cimpoeşu, subprefectul Alexandru Salup şi şeful SPCRPCIV, Donciu Viorel Andrei.

Prefectura Suceava a arătat că în urma analizei realizate la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Suceava, s-a decis ca din data de 16.04.2021 să înceapă examinarea cursanţilor de la categoria A în municipiul Suceava, urmând ca din luna iunie să înceapă examinarea pentru categoria A şi în restul municipiilor din judeţ.

Pentru restul categoriilor, conform ordinului prefectului, examinarea practică se va face doar în municipiul Suceava.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.