Orașul Solca intră pentru 14 zile în scenariul galben

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență întrunit luni, 12 aprilie în ședință extraordinară online a hotărât ca orașul Solca să intre pentru 14 zile în scenariul galben începând din 14 aprilie după ce rata de infectare a crescut la 1,9 cazuri la mia de locuitori.

CJSU a mai hotărît reintrarea în sceanariul verde a coumunelor Ciprian Porumbescu și Poiana Stampei unde rata de infectare a scăzut la 0,86 respectiv 0,44 și încetarea măsurilor complementare pentru comuna Coșna.

Sâmbătă, 10 aprilie Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a mai hotărît intrarea în scenariul galben a localităților Dorna Candrenilor, Gălănești, Mușenița și Pojorâta tot pentru 14 zile începând cu data de 12 aprilie. La Dorna Candrenilor și Gălănești rata de infectare este de 1,6 la mia de locuitori, la Mușenița 1,64 iar la Pojorâta 1,68 cazuri la mia de locuitori și prelungirea scenariului galben, tot pentru 14 zile, pentru comuna Șaru Dornei, rata de infectare cu COVID-19 fiind în această comună de 2,38.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.