Târgul meșterilor populari „Lume, Lume hai la târg!”, la Muzeul Satului Bucovinean

Muzeul Național al Bucovinei organizează, în perioada 6 – 8 august 2021, la Muzeul Satului Bucovinean, manifestarea de tradiție „Lume, Lume… Hai la Târg!”. 

„Pe ulițele Muzeului Satului Bucovinean, la umbra copacilor și a streșinilor caselor de poveste, printre flori și triluri de păsări, între 6 și 8 august a acestui an, vizita voastră va fi una de poveste: vă așteaptă puzderie de meșteșugari cu produse meșteșugite, bunătăți tradiționale, produse de anticariat pentru toate gusturile și buzunarele.
Atențiune: nu lipsește muzica, jocul și voia bună!
Și pentru că surprizele, la noi, nu se termină niciodată, facem mare anunț mare: Chef Cătălin Scărlătescu va înmiresma satul bucovinean cu aroma produselor tradiționale autentice românești, pe care le va pregăti chiar sub ochii vizitatorilor!, precizează reprezentanții Muzeul Satului Bucovinean.

Pe tot parcursul vizitei, publicul va fi surprins de momente artistice susținute de Ansamblul Ciprian Porumbescu Suceava, care îi va încânta cu muzică, joc și voie bună, printre casele de poveste ale satului bucovinean.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 6 august 2021, ora 13:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.