Târgul de Crăciun de la Sibiu va avea loc între 26 noiembrie și 2 ianuarie

Unul dintre cele mai cunoscute târguri de Crăciun din România revine după ce anul trecut evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei.

„ Anul acesta magia Crăciunului revine în Piața Mare, în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie!

Vom avea o ediție adaptată noilor condiții de siguranță, astfel încât să ne putem bucura pe deplin de Sărbători.
Măsurile pe care le vom lua în acest sens, în concordanță cu condițiile actuale impuse de legislația română sunt:
– delimitarea perimetrului pentru a putea gestiona accesul participanților
– limitarea numărului de persoane prezente simultan în Târg și extinderea spațiilor libere astfel încât să nu se creeze aglomerație
– intrarea se va face pe baza certificatului verde
 Și în această ediție ne vom bucura de roata panoramică, de proiecțiile din Piața Mare și de patinoar.
Abia așteptăm reîntâlnirea cu sibienii și cu cei care vizitează orașul, pentru a reporni ÎMPREUNĂ Crăciunul! ”, au anunțat organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu, joi, 11 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presa premergătoare Târgului de Crăciun din Sibiu.
Accesul copiilor la această ediție a Târgului de Crăciun Sibiu se va face:
– pentru copii cu vârsta de până în 12 ani: fără certificat verde, dar însoțiți de un adult cu certificat verde
– pentru copii de peste 12 ani: cu certificat verde
„Vă reamintim că acestea sunt prevederile în vigoare și că facem tot posibilul pentru ca Târgul de Crăciun să se desfășoare în condiții de maximă siguranță, pentru toți participanții”, au mai precizat organizatorii.
Pentru că ne dorim ca toată lumea să se poată revedea cât mai curând cu cei dragi, fără riscuri și în condiții de siguranță, începând de vineri transformăm Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare în cel mai vesel centru de vaccinare!

”Ne-a lipsit tuturor Târgul de Crăciun de anul trecut. Și bucuria din Piața Mare. Faptul că Sibiul este în perioada Crăciunului una dintre cele mai atractive destinații din țară, ne motivează să vrem să luptăm responsabil pentru orașul nostru. Sectorul turistic a avut foarte mult de suferit în pandemie și vrem să reprezentăm o soluție și un exemplu în această perioadă. Ecuația e una foarte simplă: mai mulți cetățeni imunizați prin vaccinare însemnă ca vom avea șanse tot mai bune să desfășurăm activități prin care să atragem în siguranță turiștii care lipsesc foarte mult orașului în ultimul timp.”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan Răduleț.

Aceasta este prima campanie de vaccinare susținută de Primăria Municipiului Sibiu de la debutul pandemiei, care include, alături de deschiderea unui nou centru de vaccinare, o amplă campanie de informare prin media outdoor, radio, presă locală și națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.