O noua competiție Tenis 10 la Fălticeni

Un nou turneu de tenis de câmp pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 10 ani, competiție organizată de Federaţia Română de Tenis, Clubul Sportiv „Nada Florilor” şi Primăria Municipiului Fălticeni Sâmbătă, s-a desfăşurat sâmbătă, 12 martie, la Fălticeni. La competiția care s-a desfășurat în Sala de sport „Gabriel Udişteanu” din cadrul Bazei de agrement „Nada Florilor”, au participat peste 30 de copii legitimaţi la cluburi din Fălticeni, Rădăuţi, Suceava, Gura Humorului, Piatra Neamţ şi Comăneşti, meciurile având loc în funcţie de categoria de vârstă a jucătorilor.

La grupa de vârstă  5- 6 ani s-au evidenţiat Ana Pantea, Ilinca Mitocaru, Miruna Lămăşanu, Sofia Burlui şi Vlad Manole.

La Nivelul Roşu, Locul I a fost ocupat de Alexandru Lazniuc, Locul II de Adelina Rădăşanu, Locurile III – IV revenind jucătoarelor Antonia Mitocaru şi Tanasă Efrenia.

La Nivelul Portocaliu Starter, Locul I a revenit lui Alexandru Pantea, pe Locul II s-a clasat Sofia Mitocaru, iar pe Locul III, Carla Buhlea.

La Nivelul Portocaliu Challenger, pe locul I s-a clasat Bianca Sosoi, locul II a revenit lui  Dionis Nicorescu, iar Locul III, jucătoarei Teodora Mironescu.

La Nivelul Verde, cea mai bună jucător s-a dovedit a fi Elena Tanasă, urmată de David Radion şi de Alexie Maftei, care a ocupat poziţia a treia.

La Nivelul Galben pe prima poziţie a podiumului de premiere a urcat Matei Ursache, pe poziţia a doua s-a clasat Iustin Andrei iar pe poziţia a treia s-a clasat Denis Filipciuc.

„A fost un turneu aşteptat de copii, mai ales că unii dintre ei au participat pentru prima dată la o competiție regională. Rezultatele obţinute de clubul nostru sunt foarte bune şi ne dau speranţe şi ne dau speranţe că la sfârşitul anului 2022, când vom trage linie, vom fi din nou pe podiumul naţional. Anul acesta au avut rezultate foarte bune în competiţiile naţionale organizate până acum, aducând cupe şi medalii în vitrina Clubului <Nada Florilor>,  Christian Samachişă, Daniel Mitocaru, Emanuel Benea, David Tipa.

Felicit copiii, antrenorii şi părinţii care au participat la competiţia organizată la Fălticeni. Mulţumesc sponsorilor noştri, Alma Clinic, Raitar, şi Kaon pentru ajutorul dat şi domnului primar Cătălin Coman pentru condiţiile foarte bune de pregătire”, ne-a spus instructorul Marcel Dascălu, coordonatorul Secţiei de tenis copii din cadrul Clubul Sportiv „Nada Florilor”.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.