Alertele rapide, în timp real pentru siguranța alimentelor la nivelul Uniunii Europene prin aplicația InfoCons

Aplicația InfoCons îți arată acum și alertele rapide in timp real pentru siguranța alimentelor la nivelul Uniunii Europene! Fii informat cu Aplicația Unică InfoCons!
Aplicația InfoCons, dezvoltată independent și transparent, fiind unică la nivel internațional, pune la dispoziția consumatorilor alertele in timp real pentru siguranța alimentelor.

Astfel, printr-un simplu click în aplicația GRATUITĂ InfoCons, consumatorii au acces în timp real la toate alertele pentru siguranța alimentelor. Consumatorii pot afla, în timp util, care sunt produsele pe care ar trebui să le evite, care este riscul apreciat (de la „Nedeterminat”, până la „Serios”), dar și în ce țară a fost emisă alerta respectivă.

Cu ajutorul aplicației, consumatorii pot afla rapid și ușor informații utile despre produsele pe care vor să le achiziționeze sau pe care le au deja în casă! Prin scanarea codului de bare, aplicația GRATUITĂ InfoCons redă într-o fracțiune de secundă:

  • Alergenii
  • Cantitatea de zahăr;
  • Cantitatea de sare;
  • Tipurile si numericul de E-uri (aditivi alimentari);
  • Caloriile
  • Distanța de alergare, mers sau pedalat după consumarea produsului respectiv.

Aplicația aduce în atenția consumatorilor alertele in timp real pentru siguranța alimentelor. Astfel, fie că sunt în supermarket sau acasă, consumatorii pot evita achiziționarea/ consumarea unui produs regăsit în alertele pentru siguranța alimentară din cadrul Aplicației InfoCons.

Organizate într-o ordine cronologică, de la cea mai recentă alertă și până la cea mai veche, alertele pentru siguranța alimentelor pot fi accesate rapid și ușor din butonul „i”. Țările vizate, gradul de risc ( de la scăzut, nedeterminat și până la serios), descrierile explicite ale produselor, tipurile de alerte, precum și ultimele actualizări sunt afișate odată deschisă lista alertelor pentru siguranța alimentelor din aplicația InfoCons.

Cu ajutorul aplicației InfoCons, consumatorii au acces la alertele pentru siguranța alimentelor într-un singur loc, fără a mai fi nevoie să întreprindă un întreg proces de căutare, care de multe ori este consumator de timp sau fără succes. Alertele pentru siguranța alimentelor pot afișate în română sau engleză, în funcție de preferințele utilizatorilor, fiind prezentate succint și pe înțelesul tuturor.

Aplicația InfoCons, pune la dispoziția consumatorilor și secțiunea SOS cu numere de urgență județene, naționale și internaționale

Aplicația ofera accesul rapid la  numerele utile de urgență:  Ambulanță, Poliție, Pompieri, Protecția Consumatorului sau Protecția Copilului prin butonul de SOS – denumire pe care o poartă și secțiunea cu numere de urgență din cadrul aplicației- pe care consumatorii îl pot apăsa la nevoie. Aceste numere de urgență se regăsesc în secțiunea SOS din cadrul Aplicației InfoCons.

Numerele de urgență aferente României se regăsesc afișate  în trei limbi: română, engleză și ucrainiană.  Mai departe, în funcție de zona în care se află, consumatorul poate selecta județul din lista ce cuprinde toate județele țării. În urma selectării, vor fi afișate numerele utile din județul vizat, în limbile română și engleză.

Odată deschisă lista cu numerele de urgență „SOS”, consumatorul are posibilitatea de a selecta țara în care se află, pe care o vizitează sau în care lucrează, cu ajutorul secțiunii de căutare. Astfel, acesta poate afla rapid numerele de pe teritoriul țării respective. Afișarea acestor numere este disponibilă în engleză și limba țării selectate.

Apelarea numerelor de urgență poate fi realizată direct din aplicație prin apăsarea pe numărul de interes.

Ușor de folosit și disponibilă în mod GRATUIT pentru orice sistem de operare – IOS, Android sau Huawei, aplicația  Info Cons poate fi descărcată rapid AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.