Trei elevi ai Colegiului „Vasile Lovinescu” pe podium la olimpiadele naționale

Trei elevi de la Colegiul „Vasile Lovinescu” din Fălticeni s-au întors de la olimpiadele naționale din domeniul tehnologiilor cu două locuri doi și o mențiune.

Alexandru Davidel, s-a clasat pe locul al doilea pe țară la Olimpiada de  „Construcții și lucrări publice”, Andreea Boroianu, s-a clasat pe locul al doilea pe țară la Olimpiada de „Industrie alimentară” iar Denis Tudosă,  a obținut  mențiune la Olimpiada de „Mecanică”.

„Toate cele trei echipe participante la faza națională a olimpiadelor școlare din Aria Curriculară Tehnologii s-au întors cu rezultate excelente. Munca elevilor și profesorilor îndrumători a fost încununată de succes.
Domeniul „Construcții și lucrări publice”:
LOCUL II – Alexandru Petru Davidel, prof. Dan Ungureanu și prof. Vasile Maftei;
Domeniul „Industrie alimentară”:
LOCUL II – Andreea Boroianu, prof. Monica Crețu și prof. Elena Balan;
Domeniul „Mecanică”:
MENȚIUNE – Denis Tudosă, prof. Florin Ciocîrlan, prof. Florin Păstravanu.
Felicitări, dragii noștri, pentru modul în care ați reprezentat Colegiul ,,Vasile Lovinescu” la nivel național! 👏„, a transmis conducerea Colegiului „Vasile Lovinescu” din Fălticeni 

Colegiul „Vasile Lovinescu” a avut cinci elevi calificați la olimpiadele naționale:

Alexandru Grosoaia (Râșca) și Andreea Boroianu (Arghira), de la specializarea Tehnician în industrie alimentară, vor participat la secțiunile „Industrie alimentară” destinate claselor a XI-a și a XII-a.

Petru Davidel (Sasca Mică, comuna Cornu Luncii) și Albert Ferariu (sat Huși, comuna Preutești) au concurat la secțiunea „Construcții și lucrări publice” destinată claselor a XI-a și a XII-a.

Denis Tudosă din satul Roșiori, comuna Forăști tudiază la specializarea Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații, fiind îndrumat de profesorul Florin Ciocîrlan și a participat la Olimpiada de Mecanică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.