Secom® deschide un magazin nou în Suceava, la Iulius Mall

 Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, își extinde rețeaua natională de retail cu un nou magazin în Iulius Mall Suceava.

În magazinul recent lansat, sucevenii pot găsi întreg portofoliul Secom®, care include o gamă diversificată de sute de produse de înaltă calitate: suplimente alimentare cu ingrediente studiate, certificate si brevetate la nivel global, ceaiuri, alimente funcționale, produse ecologice de îngrijire personală și cosmetice naturale care pot susține o viață echilibrată și sănătoasă.

În plus, în magazinul Secom® orice vizitator are acces gratuit la serviciul de consultanță personalizată, fără a fi condiționat de o achiziție. Consultanții Secom®, specializați în fitoterapia științifică, sunt mereu la dispoziția consumatorilor cu recomandări individualizate, astfel încât aceștia să poată alege în mod informat produsele cele mai potrivite nevoilor lor.

Magazinele reprezintă pentru noi mai mult decât un spațiu comercial, sunt o platformă educațională și de relaționare cu consumatorii noștri. Prin deschiderea locațiilor noi din Suceava și București, dar și prin extinderea recentă a portofoliului cu noi categorii de produse, facem pași înainte spre transformarea celor 16 magazine Secom®  în Wellbeing Stores. Aici consumatorii noștri găsesc un portofoliu variat de produse premium, dar mai ales parteneri avizați de discuție, empatici si deschiși să îi sprijine în călătoria lor spre un stil de viață mai sănătos” spune Radu Ciurba, Business-Unit-Director Secom® Retail.

Investiția în magazinul Secom® din Suceava Iulius Mall a fost de 50 000 de euro și face parte din strategia de extindere națională a companiei.  Recent, Secom® a mai lansat două magazine în București, iar până la finalul anului compania intenționează să mai deschidă un magazin.

În prezent, rețeaua de retail Secom® numără 16 magazine situate în orașe din toată țara: București (5 locații), Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad, Oradea și Suceava. În plus, produsele Secom® sunt comercializate pe platforma online www.secom.ro și în peste 8.000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național.

 Despre Secom® Healthcare Group

Secom® Healthcare Group este trendsetter și lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care și-a construit o reputație solidă în domeniul importului și comercializării de produse naturale premium pentru sănătate și frumusețe.

Grupul este alcătuit din 4 diviziii: Secom® – divizia business-to-business care gestionează portofoliul de produse de import, Secom® Retail – divizia de business-to-consumer care coordonează lanțul de magazine fizice Secom precum și platforma online secom.ro, Good Routine® – brandul propriu de suplimente alimentare și Verithera – Clinica de Medicină Funcțională și Integrativă.

Secom® Healthcare Group are în prezent o echipă de 200 de oameni și un portofoliu propriu și exclusiv de peste 400 de produse premium: suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale, realizate de producători internaționali de renume, precum și un portofoliu variat de servicii medicale și terapii complementare – oferite în cadrul clinicii Verithera din Enayati Medical City.

Mai multe detalii pe www.secom-healthcare.com.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.