Wizz Air, tarife speciale pentru pasagerii Blue Air

Potrivit unui comunicat al Wizz Air, pasagerii afectaţi de suspendarea zborurilor de către Blue Air Aviation pot rezerva bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49,99 euro folosind codul rezervării Blue Air.

„Pasagerii afectați pot rezerva acum bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49.99 EUR folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările pot fi efectuate prin intermediul paginii Wizz Air –  tarife speciale”, se arată în comunicat.

Potrivit site-ul companiei, preţurile sunt valabile pe anumite rute, cu număr limitat de locuri. Pasagerii pot beneficia de reduceri la Wizz Air folosind primele 6 caractere a codului de rezervare pentru zborurile anulate de Blue Air.

Românii blocaţi pe aeroporturile din străinătate în urma suspendării zborurilor de către compania aeriană Blue Air pot solicita ajutor la secţiile consulare ale ambasadelor României sau prin apelare la numărul de telefon 0040751084537, gestionat de MAE, urmând să fie aduşi în ţară cu aeronave ale Tarom, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.