Competiţii naţionale câştigate de tenismeni din Fălticeni

Sâmbătă, 29 octombrie, Federaţia Română de Tenis şi Clubul Virgilius din Iaşi au organizat, la Iaşi, turneul de tenis de câmp „Cupa Iaşului de toamnă”, competiţie desfăşurată la categoriile U10 şi U14, feminin şi masculin.

La categoria U10 feminin, ACS „Nada Florilor” a fost reprezentat de sportiva Elena Tanasă, care, în turneul final al competiţiei, a ocupat locul I, cu patru victorii din tot atâtea partide disputate (4-1; 4-1 cu Eva Maria Roşioru de la Clubul Sportiv Pro Tenis, 4-0;4-0 cu Maria Sofia Iostin de la ACS Tridex Sport Arena, 4-0;4-0 cu Raisa Zabolotnai de la C.S. Giglio Iaşi şi 4-1;4-0 cu Raysa Maria Renghiuc, sportivă legitimată la CS Tenis Club Vaslui).

Rezultate bune au obţinut micii tenismeni din urbea de pe Şomuz şi în urmă cu o săptămână, la Braşov. Turneul Tenis 10 FRT, găzduit în oraşul de sub Tâmpa, s-a bucurat de o participare numeroasă de copii şi adolescenţi veniţi din toate colţurile ţării, jucătoarea Adelina Rădăşanu urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Ea a fost felicitată de Ion Ţiriac, unul dintre cei mai mari tenismeni români.

„Este o mândrie pentru clubul nostru şi pentru municipiul Fălticeni să avem sportivi cu rezultate foarte bune în competiţiile naţionale. Ei îi motivează şi pe alţi copii să vină spre acest sport minunat care este tenisul de câmp. Mulţi mă întreabă de unde avem la Fălticeni atât de mulţi copii buni, cu rezultate excepţionale în competiţii. Nu este niciun secret, este multă muncă, implicarea părinţilor, a autorităţilor locale, a domnului primar Cătălin Coman.

În luna decembrie ne aşteaptă trei turnee foarte grele, la care vor participa doar copii care au câştigat cel puţin un turneu naţional. La turneele dedicate Campionilor, Clubul «Nada Florilor» va fi reprezentat de 25 de sportivi care vor concura la şase nivele de joc. Urmează o perioadă de pregătire intensivă pentru că suntem hotărâţi să aducem cât mai multe medalii în oraşul nostru”, ne-a spus instructorul de tenis Marcel Dascălu, coordonatorul Secţiei de tenis copii din cadrul ACS „Nada Florilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.