Pe 29 martie, Jandarmeria Suceava își deschide porțile pentru preșcolari și elevi

Vreți să fiți jandarmi pentru o zi? Jandarmeria Suceava își deschide porțile pentru toți preșcolarii și elevii.

Veniți să facem împreună #ȘcoalaAltfel, descoperind ce înseamnă cu adevărat să fii o echipă, autospecialele folosite în activitatea zilnică, dar și materialele din dotarea posturilor montane de jandarmi și structurilor de intervenție.

Vor fi prezenți și camarazii noștri necuvântători, care sunt nerăbdători să vă întâlnească și să vă demonstreze ce abilitați dețin.

Dacă v-am convins, vă așteptăm miercuri, pe 29 martie a.c., între orele 09:00-14.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

Cadrele didactice din municipiul Suceava şi localităţile învecinate, care doresc să participe cu elevii la „Ziua Porţilor Deschise”, se pot adresa, până la data de 27 martie 2023, Compartimentului Informare şi Relaţii Publice, la telefon 0230/522998, int. 24408 sau prin e-mail – relatiipublice@jandarmeriasuceava.ro.

În ceea ce priveşte instituţiile de învăţământ din Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, cadrele didactice se pot adresa subunităţilor de jandarmi din aceste localităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.