Medalii la Turneul Campionilor de Iarnă „Winter Series Little Stars” pentru tenismenii fălticeneni

Academia de tenis „Victor Hănescu” din Bucureşti a găzduit în perioada 1-2 aprilie, cea de-a IX –a ediţie a Turneului Campionilor de Iarnă „Winter Series Little Stars”. Competiţia de final de sezon indoor a reunit toţi copiii care au obţinut cel puţin un titlu de campion la turneele naţionale de tenis desfăşurate în perioada 4 noiembrie 2022 – 27 martie 2023, mai puţin pentru Nivelul Galben, 13-14 ani, unde s-a stabilit o probă OPEN. Clubul de tenis A.C.S. „Nada Florilor” a fost reprezentat de cinci sportivi care au participat la patru niveluri de joc.

La Nivelul Roşu,  fălticeneanca Efremia Tanasă a obţinut Locul 2. În concurs a fost şi Antonia Mitocaru, care a  avut o prestaţie  foarte bună, fiind aproape de calificarea în semifinale.

La Nivelul Portocaliu Adelina  Rădăşanu s-a clasat pe poziţia a treia, cu victorii pe linie în faza grupelor. La Nivelul Verde, Fete, Elena Tanasă a obţinut Locul 3 iar la Nivelul Verde, Băieţi, Daniel Mitocaru s-a clasat pe Locul 1.

Într-un alt concurs, organizat la sfârşitul săptămânii la Bistriţa (Cupa GST), Bianca Sosoi s-a clasat pe primul loc la Nivelul Verde.

„Felicit pe toţi practicanţii tenisului de câmp la A.C.S. Nada Florilor care au participat la aceste competiţii pentru modul în care au abordat jocurile, pregătirea intensă, şi pentru modul în care jucat. Ştiu că se putea mai mult  dar având în vedere faptul că noi nu avem posibilitatea să ne antrenăm pe zgură pe timp de iarnă, rezultatele sunt foarte bune.

Ne menţinem tradiţia de a fi pentru al optulea an consecutiv pe podium la Turneul Campionilor şi ne dorim să menţinem această ştachetă cât mai mulţi ani.

Mulţumim Consiliului Local Fălticeni şi domnului primar Cătălin Coman pentru condiţiile foarte bune de pregătire şi tuturor celor care ne sunt alături de noi pentru a putea participa la turneele organizate în diferite locaţii din ţară”, ne-a spus instructorul de tenis Marcel Dascălu,  coordonatorul Secţiei de tenis de masă copii  din cadrul clubului A.C.S. „Nada Florilor” Fălticeni..

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.