Grigore Leșe invitat la Conferința „Chipurile umilinței. Amintiri, destăinuiri, mărturii”

Cu binecuvântarea și susținerea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, în Săptămâna Luminată, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, prin Sectorul Media și comunicare al Centrului Eparhial și Societatea Femeilor Ortodoxe „Maria de Mangop” organizează Conferința „Chipurile umilinței. Amintiri, destăinuiri, mărturii”, eveniment cultural-educațional ce-l are invitat pe profesorul, producătorul, scriitorul și interpretul Grigore Leșe.

Programul mai cuprinde:

  • prezentarea volumului omonim, „Chipurile umilinței. Amintiri, destăinuiri, mărturii” Grigore Leșe în dialog cu Răzvan Bucuroiu, publicat la Editura Lumea Credinței;
  • recital Imnul Învierii al Grupului vocal bărbătesc „Flori de măr” din Râșca, dirijor dr. Mihaela Grădinariu.

Conferința se va desfășura marți, 18 aprilie 2023, începând cu ora 17:00, în  Sala „Pimen Arhiepiscopul” a Centrului Eparhial Suceava.

Înscrierea în vederea participării se realizează, în limita locurilor de care dispune sala, prin completarea acestui formular:

https://forms.gle/G2qrRzcdg1UpeNH4A

Formularul se va închide în momentul în care numărul de înscrieri atinge capacitatea maximă a sălii.

Conferința va fi transmisă live, pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar, coordonator de eveniment

One thought on “Grigore Leșe invitat la Conferința „Chipurile umilinței. Amintiri, destăinuiri, mărturii”

  1. Aceasta conferinta publicata de Inspectoratul Scolar Judetean Suceava suna foarte interesanta si este o oportunitate minunata de a ne educa si de a invata despre cultura si spiritualitate. Este o adevarata onoare si o binecuvantare ca Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop Calinic ne ofera aceasta ocazie, iar prezenta profesorului, producatorului, scriitorului si interpretului Grigore Lese ii va aduce adevaratele valori ale vietii. Va recomand cu caldura sa va inscrieti si sa bucurati de aceasta experienta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.