UNTOLD 2024 va avea loc în perioada 8-11 august

UNTOLD, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din lume, se pregătește pentru edția din anul 2024 care va  va fi organizată în a doua săptămâna din luna august.
Organizatorii UNTOLD, festival care ocupă locul 3 în Europa și locul 6 la nivel mondial, conform clasamentului oficial Top 100 Festivals, realizat de DJ Mag, au anunțatt că festivalul își va deschide porțile pentru sute de mii de fani și pentru cei mai mari artiști naționali și internaționali în perioada 8-11 august la CLuj Napoc.

Pe lângă cei mai mari DJ din lume, organizatorii spun că anul 2024 va aduce în line-up-ul festivalului artiști live în premieră pentru România, pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD. Ediția cu numărul 9 va aduce o poveste nouă, personaje pline de culoare, experiențe inedite și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în universul UNTOLD.

Fanii UNTOLD care doresc să fie parte din cea de-a 9-a ediție a festivalului se pot înregistra online, o nouă rundă de vânzări va avea loc pe data de 17 octombrie. Înregistrarea online le oferă șansa de a accesa abonamentele înaintea vânzării generale și le asigură posibilitatea de a se bucura de toate experiențele pregătite de organizatori pentru ediția de anul viitor.

Primele 10.000 de abonamente pentru ediția 2024 au fost puse în vânzare pe data de 12 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.