Poftiti la teatru! „Toxic Love”

Teatrul Particular din Brasov va prezenta pescena miercuri, 3 aprilie 2013, ora 19 la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” spectacolul cu piesa „Toxic Love”. Piesa este scrisă de Sorin Misiriantu ( regizor si actor la Teatrul National Cluj ), protagonişti fiind actorii  Dorina Roman si Dan Zorilă. O poveste de dragoste începută fulgerător într-un bar, cu umor şi ironie fină între doi oameni frumoşi ce păreau că au toate datele pentru un viitor reuşit împreună.

Dora, profesoară de sport şi Tony, pictor, doi oameni cu personalități puternice, inteligenți care pornesc la drum într-o relație care părea perfectă. Publicul este martor al formării şi destrămării cuplului Dora-Tony. Cine este vinovat de năucitoarea decădere a unui cuplu care părea că a atins sublimul? Întrebări grave, o temă majoră de meditație pentru toate vârstele.

            O piesă de mare actualitate pentru aceste vremuri pe care le trăim.

Costul unui bilet este de 20 RON. Biletele se pot procura de la sediul Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” sau se pot rezerva la numarul de telefon 0755 791321.

Pentru împătimiţii de teatru vă anunţăm că Teatrul Particular din Braşov va susţine miercuri 3 aprilie 2013 ora 15 la Casa de Cultură din Suceava spectacolul cu piesa Dresorul de Murray Schisgall cu actorii Dorina Roman şi Dan Zorilă, regia Elena Manoliu, coregrafia maestra Maria Guth. Două personaje complexe: Gloria şi Ben, provoacă spectatorul la meditaţie asupra vieţii, stârnind hohote de râs; un spectacol de-a râsu- plânsu, o poveste de viată, în care spectatorul se regăseşte. Mesajul spectacolului este actual si cutremurător “omul în sine, nu mai intereseaza pe nimeni”.

            Costul unui bilet este de 20 RON. Rezervări la numărul de telefon 0755 791321.

Secvente din piesa Toxic Love:

Afis Toxic love

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.