Un poliţist şi un jandarm din Fălticeni reprezintă judeţul Suceava în finala naţională la tenis de masă a MAI

Poliţitul fălticenean Neculai Bujoreanu din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni va reprezenta Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava în finala naţională la tenis de masă a Campionatului de Tenis de Masă al Ministerului Afacerilor Interne, care are loc în perioada 2-6 aprilie 2013, în municipiul Bistriţa.

Neculai Bujoreanu se remarcă în competiţiile sportive şi în afara reprezentării IPJ Suceava. În ultimii ani a participat la mai multe maratoane naţionale şi internaţionale (Maratonul Clujului, Tuşnad – Sfânta Ana, Mediaş, Maratonul Bucureştiului – 2 participări).

În finala naţională va fi prezent şi un reprezentant al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni. Este vorba de plutonierul adjutant şef Nelu Aldea. Nelu Aldea (43 de ani) şi fiul său, Iulian (16 ani) participă la turneele de tenis amatori şi open desfăşurate la nivel local, regional şi naţional.

Competiţia se va desfăşura pe două paliere: masculin (35 de ani; 35-45 de ani şi + 45 de ani) şi feminin (open). În concurs s-au înscris 80 de sportivi din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, dintre care 15 sunt femei.

În vârstă de 53 de ani, Neculai Bujoreanu a câştigat primul loc pe zona Moldovei, în concursul care a avut loc la Bacău, la mijlocul lunii martie. Fălticeneanul este campionul Moldovei în ultimii trei ani, cu tot atâtea participări la faza naţională, unde s-a clasat în primii 6 sportivi ai MAI.

Campionatul este organizat de Centrul Cultural al M.A.I. şi reprezintă o bază de selecţie pentru viitoarele competiţii europene şi balcanice ale angajaţilor din acest minister.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.