Proiectul “Pop Up Cinema” i-a adus pe fălticeneni la film

În Piaţa “Nada Florilor” din municipiul Fălticeni s-a desfăşurat primul eveniment cinematografic în aer liber din istoria urbei de pe Şomuz.

Prin proiectul “Pop Up Cinema”, Orange România a adus în zilele de 7 şi 8 iunie două filme, “Uimitorul Om – Păianjen” şi “Eroi de sacrificiu 2”, dar şi un balon cu aer cald care a efectuat sâmbătă peste 100 de ridicări pentru cei care au avut curajul să admire o parte din oraş de la înălţime. În zona cinematografului în aer liber, toţi cei care au dorit au putut testa cele mai noi tablete şi telefoane mobile, atracţia fiind noul Samsung Galaxy S4.

Deşi vineri ploaia a căzut peste Fălticeni chiar înainte de începerea filmului, peste trei sute de spectatori, în special tineri şi copii, au stat sub umbrele pentru a urmări filmul “Uimitorul Om-Păianjen”, o producţie cinematografică 2012, cu Andrew Garfield în rolul principal şi care prin puterile sale speciale devine un erou, Spider-Man, dar care, în acelaşi timp, trăieşte prima sa dragoste cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone).  Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea şi implicarea într-o relaţie care se dovedeşte a fi plină de secrete.

Producţia 2012 “Eroi de sacrificiu 2”, care reuneşte, într-o distribuţie de excepţie, cele mai mari staruri ale filmului de acţiune şi aventură, a adunat sâmbătă în piaţa centrală a oraşului peste 1.000 de spectatori, dornici să îi revadă pe  Sylvester Stallone, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Liam Hemsworth, legenda artelor marţiale Chuck Norris,  Jean Claude Van Damme, Scott Adkins, dar şi actriţa chinezoaică Yu Nan, prima femeie din trupa "eroilor de sacrificiu".

În paralel cu proiectul “Pop Up Cinema”, Orange România şi Asociaţia Fălticeni Cultural au demarat ieri proiectul ecologic “Iubesc Fălticeniul curat”. Acţiuni ecologice vor fi organizate săptămânal cu sprijinul tuturor celor care îmbrăţişează scopul acestui proiect. Peste 100 de elevi de la şcolile din Fălticeni au participat ieri dimineaţă la o acţiune de conştientizare în rândul publicului larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.