Accident rutier la Bunesti

Astăzi, în jurul orei 8:50, trei echipaje de pompieri de la Detaşamentul Fălticeni au intervenit în urma roducerii unui accident rutier, pe raza localităţii Buneşti.
Anunţul venit pe numărul de urgenţă 112 menţiona că, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autocamion, o persoană a rămas încarcerată.
La volanul autoturismului se afla o femeie, Cristina M. (29 ani), care a ieşit singură din habitaclu. Tânăra a fost preluată imediat de un echipaj de la ambulanţă, pentru acordarea primului ajutor medical. Din fericire, aceasta nu prezenta răni grave. Totuşi, pentru mai multă siguranţă, a fost transportată la Spitalul din Fălticeni.
Echipajele de pompieri au balizat zona şi au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri (au balizat zona, au deconectat bornele de la baterie şi au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile).
După transportarea celor două autovehicule implicate în accident, pompierii au curăţat carosabilul de carburanţi şi lubrifianţi, pentru prevenirea altor evenimente neplăcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.