Cupa “Moș Crăciun” la tenis de masă

În perioada 6 – 7 decembrie a avut loc la Brașov, Turneul Campionilor Amatur la tenis de masă, competiție desfășurată pe categoriile amatori și open (jucători divizionari B). Pentru ambele categorii, au fost oferite cupe, medalii și diplome primilor 4 clasați și diplome pentru ocupanții locurilor 5-8.

În cadrul festivității de premiere a fost decernat și titlul de Campion județean  2013, sportivului Cătălin Cozma, membru al C.S. “Șomuz" Fălticeni.

Sportivii C.S.S. “Șomuz” au avut o evoluție remarcabilă în acest an, trei dintre ei regăsindu-se în primii 10, într-un clasament a celor mai buni practicanți ai tenisului de masă la categoria Open: Cătălin Cozma– locul 1, Boris Carpovici – locul 3 și Marius Moșneagu – locul 7.

            La nivel național, la categoria Open, Cătălin Cozma ocupă locul 20.

Așa cum am aflat de la Cătălin Cozma, organizatorul competițiilor de tenis de masă în municipiul Fălticeni, pe 21 decembrie 2013 sala de sport  “Gabriel Udișteanu”, va găzdui ediția a VI-a a “Cupei Moș Crăciun” la tenis de masa, concurs organizat de C.S.”Șomuz” Fălticeni, cu sprijinul Primăriei Fălticeni și Direcției Județene pentru Tineret și Sport Suceava. Vor participa 60 de sportivi din județele din zona Moldovei. Cei mai buni sportivi vor primi premii, cupe, diplome, medalii. Cu această ocazie va fi organizată și o tombolă cu premii constând în articole tenis de masă.

Amatur Judetean Amatur National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.