Prima ninsoare din acest an

În urma primei ninsori care a adus un strat mai sonsistent de zăpadă peste municipiul Fălticeni, căzută în noaptea de 21 spre 22 ianuarie, Primăria Fălticeni a scos în stradă utilajele de deszăpezire ale Serviciului de utilități.

Marți, începând cu ora 20.00, până miercuri la ora 7.00, Primăria Fălticeni a acționat pentru îndepărtarea zăpezii și împrăștierea materialului antiderapant cu 5 utilaje (1 unimog, 2 tractoare cu plug, 1 wola si utilajul bobkat). Dimineață au rămas în teren 3 utilaje și s-a acționat pentru degajarea zăpezii de pe trotuare și de pe aleile dintre blocuri, acțiunile de deszăpezire continuând și după-amiază tot cu trei utilaje.

Așa cum am aflat de la viceprimarul Gheorghe Aldea, sunt stocuri suficiente de material antiderapant și combustibil, este asigurat serviciul de permaneță și în funcție de condițiile meteorologice și necesitățile din teren se vor stabili prioritățile pentru intervenție și necesarul de utilaje.

Atât în municipiul Fălticeni  cât și în suburbii nu s-au înregistrat drumuri pe care nu s-a putut circula. Un TIR neechipat corespunzător pentru iarnă a avut nevoie de tracțiune pentru a urca pe strada Armatei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.