Campionatele Naționale de Atletism

În perioada 24-25 mai, la București, s-au desfășurat etapele din Campionatele Naționale de Atletism (în aer liber) – Juniori 3, respectiv Seniori,Tineret și Juniori 1, competiții la care au participat și atleți de la Clubul Sportiv Școlar “Nicu Gane” Fălticeni.

Matei Silviu Ailincăi este câștigător de etapă în două probe: 400 de metri (51 secunde:54 sutimi) și 800 de metri (1minut:58 secunde:80 sutimi).

Augustin Bența (Juniori 2) a concurat alături de sportivi de la categoriile Seniori și Tineret, în proba de 1500 de metri, terminând pe locul 7 cu un timp foarte bun pentru categoria sa (4:05:57).

Matei Silviu Ailincăi este deținătorul tiltului național la 400 de metri și vicecampion național la 800 de metri (concurs în sală).

 “Sunt rezultate foarte bune care ne dau speranțe pentru finalele naționale din luna iulie. Silviu, pe lângă faptul că a câștigat cele două probe, și-a îmbunătățit timpii personali. Pentru prima dată a terminat în concurs sub 2 minute la 800 de metri. Un timp bun a avut și Augustin, însă proba lui favorită rămâne cea de 2000 de metri obstacole”, ne-a declarat antrenorul, Alin Findanis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.