Caravana Culturala de film si carte la Fălticeni

Vara asta filmele si cartile vin la tine! Lasa-te furat de lumea fascinanta a culturii, chiar la tine in oras, cu Caravana Culturala, un proiect marca Inspire. 

 

Am inceput prima Caravana Culturala de film si carte din Romania, un eveniment care se va desfasura in orasele mici si mijlocii si care, timp de doua zile consecutive, va aduce in fiecare locatie mai aproape de familia ta artistii, autorii si titlurile preferate. http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/falticeni.html

 

Venim in Falticeni, unde, in 11 si 12 iulie, ne intalnim in parcul "Nada Florilor". 

Daca esti interesat de cultura si educatie, te invitam intr-o atmosfera prietenoasa, in aer liber pentru 2 zile de bucurie in care vom difuza cate un film pe seara, in timp ce cartile din stand te vor indemna sa le citesti, pagina cu pagina. In fiecare seara vei avea ocazia sa vizionezi un film de colectie pe marele ecran si sa castigi premii in carti de la editura Nemira. Vor fi alaturi de noi si partenerii Mercedes-Benz, E-Boda, Dr. Oetker, Titan, Staropramen, Provident, Pur si Persil (Henkel) care te vor astepta la eveniment cu multe alte activitati, premii si surprize estivale.

 

In fiecare seara, de la ora 19, v-am pregatit un program bogat. divers, tentant. Pentru inceput e bine sa treceti pe la centrul de informare ca sa aflati detalii despre ce v-am pregatit. In continuare va invitam sa va inscrieti la tombola, apoi sa va distrati in spatiile speciale organizate de partenerii nostri. Bineinteles ca nu veti putea ocoli mini-biblioteca mobila. Iar daca vi s-a facut foate, va oferim mancare si bautura. Dar terminati-o repede, caci la ora 19,30 incepe filmul. In prima seara veti viziona "Midnight in Paris / Miezul noptii in Paris" (2011, scris si regizat de Woody Allen), iar in a doua seara "King's Speech / Discursul Regelui" (2010).

 

Bineinteles ca dupa film vom anunta castigatorii tombolei.

caravana culturala caravana culturala 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.