Moldova, pe harta Caravanei Culturale

Povesti, eroi si actiune, actori preferati si scene memorabile – sunt acele lucruri de care ai vrea sa te bucuri mai des. Compania Inspire Group s-a gandit la tine si a pus la cale Caravana Culturala de film si carte.

Colindam tara in lung si in lat si ajungem in Vaslui, Falticeni, Botosani, Dorohoi si Campulung Moldovenesc in perioada 9-17 Iulie. Datele exacte le gasiti pe SITE. Daca esti interesat de cultura si educatie, te invitam intr-o atmosfera prietenoasa, in aer liber pentru 2 zile de bucurie in care vom difuza cate un film pe seara, in timp ce cartile din stand te vor indemna sa le citesti, pagina cu pagina.

In fiecare seara vei avea ocazia sa vizionezi un film de colectie pe marele ecran si sa castigi premii in carti de la editura Nemira. Vor fi alaturi de noi si partenerii Mercedes Benz, Coca-Cola, E-Boda, Dr. Oetker, Titan, Staropramen, Provident, Pur, Persil, 3M, Nescafe si Vivat  care te vor asteapta la eveniment cu multe alte activitati, premii si surprize estivale.

Afla mai multe detalii despre eveniment pe site: http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/falticeni.html.

Ia pe cine iti iese in cale: parinte, bunic, nepot, frate, sora sau prieten si vino sa te bucuri de 2 seri de cultura la tine in oras.

Te asteptam la cel mai mare eveniment national ce promoveaza transmiterea valorilor prin carte si film!

Eveniment sustinut de: Crai Nou, Monitorul de Suceava, Zile si Nopti Suceava, Evenimentul Regional al Moldovei, News Falticeni, Cronica de Falticeni, Kiss FM, Romania Libera, Gratuitor, Agerpres, Adevarul, Hotnews, WebPR, Cinemagia, Zile si Nopti, Agerpres, Ziare.com, Business24, Urban.ro, Edu News, Sapte Seri, Romania Pozitiva, 9AM, Wall Street, Bookland, Romania Pozitiva, Studentie.ro, Rol.ro, Calendarevenimente.ro, Studentdinprovincie, RegieLive.ro.

falticeni-caravana-online_converted (8)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.