Turneul 10 FRT

Clubul Sportiv “Nada Florilor” din municipiul Fălticeni, a participat duminică, 7 decembrie, la Turneul 10 FRT, organizat la Roman, turneu în care au fost angrenaţi 30 de copii, din Oneşti, Bacău, Paşcani, Roman şi Fălticeni.

Cei 8 tenismeni fălticeneni  care au făcut deplasarea au reuşit să câştige 4 din cele 6 medalii puse la bătaie de organizatori, la cele două nivele de experienţă la care au participat: roşu şi portocaliu.

La nivelul roşu – recomandat copiilor până în 8 ani, au participat 3 copii din Fălticeni, David Onisei ocupând locul 2 iar Ilinca Anton, locul 3.

La nivelul portocaliu-recomandat până la 9 ani, au participat 5 sportivi din Fălticeni, doi dintre aceştia urcând pe podiumul de premiere: Cosmin Ciocirlan, locul 1 şi Sara Guşă, locul 3. Locul 4 a fost ocupat tot de o fălticeneancă, Andreia Anton.

“Circuitul National de Turnee Tenis 10 FRT face trecerea progresivă la turneele de categoria Under 10. Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani. Întrecerile au un grad mic de dificultate, scopul principal fiind participarea, nu performanţa.

Copiii au făcut un turneu bun şi au adus secţiei de tenis rezultate de excepţie în confruntarea cu cluburi puternice în zona Moldovei. Mulţumim domnului Buzdea pentru sprijinul acordat pentru a putea face deplasarea la Roman”, ne-a declarat antrenorul Marcel Dascălu.

Următoarea competiţie la care vor participa micii tenismeni de la Clubul Sportiv “Nada Florilor”, pregătiţi de Marcel Dascălu, se va desfăşura la Iaşi, pe 21 decembrie.

În luna ianuarie 2015, municipiul Fălticeni va găzdui primul turneu de tenis pe zona Moldova organizat sub egida FRT.

Falticeni-tenis CS Nada Florilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.