Canotorii fălticeneni au obţinut 6 medalii la Campionatele Naţionale de Canotaj pe ergometru

Sâmbătă, 14 martie, s-au desfăşurat în municipiul Piatra Neamţ Campionatele Naţionale de Canotaj pe ergometru, atât la individual cât şi pe echipe. Competiţia organizată de C.S. “Ceahlaul” Piatra Neamt şi Federaţia Română de Canotaj, s-a desfăşurat atat la juniori cât şi la seniori, fete şi băieţi. Reprezentanţii Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni au reuşit să dovedească că sunt o forţă în canotajul românesc confirmând rezultatele obţinute anul trecut şi debutul promiţător din din Cupa României pentru juniori, la proba de vâslit pe ergometru, prima competiţie oficială din 2015, desfăşurată pe 14 februarie.

“La acest concurs s-au prezentat juniori şi seniori foarte bine pregătiţi din întreaga ţară şi a fost o întrecere strânsă. Sunt mulţumit de rezultatele obţinute şi de forma arătată de elevii clubului nostrum. De o săptămână am început şi antrenamentele pe apă la baza nautică “Nada Florilor”. Începând de luni, 16 martie am început pregătirile pentru Campionatul Naţional Fond, juniori, tineret şi seniori, care se va desfăşura la Timişoara în perioada 6 – 9 aprilie”, ne-a declarat antrenorul emerit Vasile Avrămia.

Competiţia de la Piatra Neamţ a fost supervizată de preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, multipla campioană Elisabeta Lipă. La final, participanţii care au urcat pe podium au primit tricouri de campion, diplome şi medalii.Din cei 370 de canotori înscrişi în competiţie, 251 au fost juniori.

 

Seniori dublu, categoria uşoară:

Locul 1- Mihai Ianoş şi Narcis Sebastian Zaharie

Juniori II, 4 vâsle:

Locul 1- Cosmin Moglan, Cristian Ionuţ Cojocaru, Flavius Gabriel Scutaru, Ionuţ Valentin Stoleriu.

Juniori I, individual, masculin:

Locul 2- Ciprian Tudosă.

Juniori II, individual, feminin:

Locul 2- Maria Magdalena Rusu.

Juniori I, dublu, feminin:

Locul 3- Georgiana Cristina Sava şi Gabriela Bordei.

Juniori III, dublu, feminin:

Locul 3- Georgiana Moroşanu şi Alexandra Drugă.

Falticeni-ergometru 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.