Prefectul de Suceava solicită să se respecte măsurilor de protecţie

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a făcut din nou apel la populaţia județului să respecte măsurile de protecţie pentru că aceasta este singura măsură pentru ţinerea sub control a epidemiei după ce a participat, joi, la o şedinţă de lucru, în format videoconferinţă împreună cu  subprefecţii, şefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne, respectiv ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră şi Direcţiei de Sănătate Publică Suceava. Subiectele discutate în cadrul şedinţei de lucru au vizat aspecte legate de măsurile necesar a fi dispuse pentru limitarea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-COV-2.

„În contextul epidemiologic actual, Instituţia Prefectului-judeţul Suceava face apel la cetăţeni să respecte recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, precum şi prevederile actelor normative în vigoare. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ţine sub control răspândirea epidemiei.

Cetăţenilor trebuie să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE – 0800.800.358″, se precizează în mesajul prefecturii.

Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor. De asemenea, românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.