Program special de Crăciun și de Revelion al magazinelor din Iulius Mall Suceava

De sărbători, Iulius Mall Suceava vine cu un program adaptat. Astfel, dacă te-ai transformat în ajutorul lui Moș Crăciun și nu reușești să termini cumpărăturile la timp, poți vizita magazinele și în Ajun, iar pregătirile pentru Revelion le poți face tot la Iulius Mall.

Atmosfera de poveste, kilometri de ghirlande strălucitoare, mii de globulețe colorate, sute de premii și experiențe inedite sunt ingredientele necesare pentru un Crăciun magic și le găsești pe toate la Iulius Mall Suceava. Tot de aici poți alege și cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi și bunătăți pentru masa de sărbători. Însă, dacă pe 24 decembrie 2020 încă mai faci cumpărături, magazinele sunt deschise între orele 10.00 – 18.00, iar hipermarketul Auchan funcționează în intervalul orar 07.00 – 18.00. În prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, cu toții ne bucurăm de clipe frumoase în familie, iar magazinele din Iulius Mall Suceava și hipermarketul Auchan vor fi închise. De pe 26 până pe 30 decembrie, se dă startul la shopping și relaxare între orele 10.00 – 21.00, inclusiv pentru hipermarketul Auchan.

Finalul de an implică și pregătirile pentru noaptea de Revelion, care pot fi făcute și în ultima zi din 2020, la Iulius Mall Suceava, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Tot pe 31 decembrie, hipermarketul Auchan va fi deschis între orele 07.00 – 18.00. Magazinele vor fi închise în prima zi din 2021. Începând cu 2 ianuarie, majoritatea locațiilor revin la programul obișnuit din această perioadă: 10.00 – 21.00, inclusiv hipermarketul Auchan.

De asemenea, dacă îți dorești să te bucuri de atmosfera festivă de pe terasele cafenelelor de la Iulius Mall Suceava, trebuie să știi că și acestea au un program special. Mai multe detalii cu programul tuturor magazinelor găsești pe www.iuliusmall.com/suceava/!

În continuare, până pe 23 decembrie, dacă faci două achiziții de minimum 200 de lei fiecare, din magazine diferite din Iulius Mall Suceava, în aceeași zi, vei fi premiat instant cu vouchere de cumpărături sau băuturi răcoritoare.

Iulius Mall Suceava are grijă ca bucuria Crăciunului să rămână aceeași și anul acesta!

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.